Företaget

 

Scan Libris digitaliserar intressanta och sällsynta böcker och dokument för att göra dem tillgängliga för en bredare publik till ett överkommligt pris. Alla våra produkter kommer med en högupplöst 400dpi version samt en komprimerad utgåva som är lättare att hantera för dagligt bruk. Dokumenten är alltid sökbara pdf filer som också kan auto översättas om man så önskar.

Vi kommer löpande att lägga ut nya produkter som vi hoppas tilltalar våra kunder. Har ni förslag eller önskemål så går det bra att maila dem till oss. Vi lägger även upp samlings skivor med liknande böcker på till ett bättre pris än om man köper dem styckvis.

 Genom att skapa en enkel kundprofil hos oss så kan ni enkelt beställa skivor från oss och själv välja vilket betalnings sätt som passar er bäst. Ni kan betala direkt med kreditkort eller så sänder vi dem mot faktura till er. Ni kan självklart också bara sända oss en mail mail@scanlibris.com med er adress och de böcker som ni önskar, så sänder vi dem till er mot faktura.

Adressuppgifterna ni registrerar er med hos oss används enbart till försändelser till er och inget annat. De lämnas inte vidare till tredje part och vi kommer inte att använda dem i reklamsyfte eller annat.

Om ni har frågor, kommentarer eller öskemål så maila oss gärna.

Så varför spendera pengar på dyra böcker när du kan få dem digital från oss till ett riktigt bra pris.